Ballroom les in ALmelo

Nieuwe Ballroom danscursus in Almelo

Wil jij leren zweven op de dansvloer net zoals Prinses Sissi en Keizer Franz? Kom langs voor een gratis proefles Ballroom Beginners in Almelo! Op donderdag 17 en 24 februari van 19:30 tot 20:30 houden wij gratis proeflessen voor onze nieuwe danscursus! Op donderdag 3 maart gaat de cursus echt van start! Wil je meer lezen over Ballroom dansen bij InnerAll Almelo? Dan is dit artikel de perfecte intro voor deze cursus! 

Ballroom is een sierlijke partner dansstijl die vroeger alleen door de rijke en invloedrijke burgers werd gedanst. Dit imago is natuurlijk in de loop van jaren veranderd naar een dansstijl die door de wereld gedanst wordt door iedereen. Ballroom werd voor het eerst geïntroduceerd in Frankrijk in de 15e eeuw. Het is dus een hele oude dansstijl die hedendaags nog met veel passie wordt uitgevoerd.

Ballroom is een koepel term voor meerdere dansstijlen die met een partner gedanst kunnen worden. Bij InnerAll Almelo krijg je tijdens de Ballroom lessen ook de Latin dansstijlen aangeleerd zoals de Cha Cha, Rumba en Tango. Ook krijg je les in de sierlijke dansvormen Engelse- en Weense Wals. Er zit dus veel variatie in onze Ballroom les. 

De Ballroom lessen van InnerAll staan erg bekend in de regio Overijssel. Veel van onze Ballroom dansers komen uit verre steden om hier les te volgen. Hier worden wij natuurlijk erg blij van! Onze Ballroom dansers worden vaak gevraagd om shows te geven. Zo treden onze dansers op tijdens de shows van André Rieu, mochten we in Wenen dansen voor een dansdemonstratie en hebben onze dansers meegedaan aan een aflevering van Project Rembrandt. Naast deze leuke optredens, doen onze dansers ook mee met leuke wedstrijden. Wij houden ook ons eigen georganiseerde Ballroom wedstrijd genaamd de Stoplicht Cup in InnerAll. 

Hieronder kun je een video bekijken hoe de lessen eruit zien. 

Je danst samen met je partner. Tijdens de Ballroom beginners lessen, krijg je eerst les in de basis van de dans, je postuur en voetenwerk. Langzaam maar zeker bouw je je vaardigheden op en heb je de mogelijkheid om door te stromen naar Ballroom Gevorderden of zelfs de wedstrijdgroep. Het gaat natuurlijk vooral om het hebben van plezier. 

Lijkt Ballroom Beginners iets voor jou? Meld je aan voor een gratis proefles! De proeflessen worden gehouden op donderdag 17 en 24 februari om 19:30 tot 20:30. op donderdag 3 maart begint de cursus echt. De lessen worden gegeven bij InnerAll Almelo (Bornerbroeksestraat 146-150, 7601BJ Almelo) Er is plek om te parkeren en onze ingang is rolstoelvriendelijk. 

In deze video kun je alvast zien hoe getalenteerd onze Ballroom docenten Djoeke en Thomas zijn. Wij garanderen onze klanten professioneel lesniveau. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen les krijgen van dansers die uitblinken in het vak. Ook vinden wij het belangrijk dat er vooral met plezier en lol gedanst wordt bij InnerAll. 

Nogmaals alle data en info op een rijtje:

Cursus Ballroom Beginners Almelo

Proeflessen:
donderdag 17 februari 19:30 tot 20:30
donderdag 24 februari 19:30 tot 20:30 

Start cursus:
donderdag 3 maart 19:30 tot 20:30 

Locatie:
InnerAll Almelo
Bornerbroeksestraat 146-150
7601BJ Almelo

Tarief voor aanmelden cursus Ballroom Beginners:
€37,- per persoon/ per maand
€15,- 1 malige inschrijfkosten per persoon 

Heb je nog vragen of opmerkingen over deze cursus? Stuur ons gerust een mail! Ben je al enthousiast en wil je je meteen inschrijven voor een proefles? Dat kan! Heb je moeite met aanmelden? In dit artikel laten wij stap voor stap zien hoe je je kunt aanmelden voor een proefles of een cursus. 

Wil je graag Ballroom dansen voor je bruiloft maar wil je niet aan een cursus vastzitten? Wij geven ook privé lessen voor een openingsdans voor je bruiloft. Ook deze lessen worden gegeven onder leiding van Thomas en Djoeke. Tijdens onze Weddingdance les krijg je samen met je partner 1 op 1 lessen om een geweldige dans samen te stellen voor jullie perfecte dag.