Basgitaar les in Almelo

Krijg de gezelligste basgitaar lessen bij InnerAll

Is muziek jouw passie en wil je leren hoe je basgitaar moet spelen? Dan ben je bij muziekschool InnerAll Almelo op het juiste adres! Wij geven basgitaar lessen op elk niveau voor elke leeftijd. Ben je al ervaren in basgitaar spelen en wil je juist je vaardigheden ontwikkelen? Ook dan kun je bij onze basgitaar lessen terecht. 

De basgitaar speelt een belangrijke rol in een band en in de muziek. De bas zorgt voor de verbinding tussen de drumbeat en de melodie van een liedje. 

Bij onze basgitaar lessen is het belangrijk dat je muziek leert spelen in de stijlen die jij leuk vindt. Samen met de docent leer je basgitaar spelen op een manier die perfect bij jou past en waar jij plezier in beleefd. 

Wij houden 2 keer in het jaar een show, de zogeheten Zomer- en Wintershows. Hier kun jij aan een publiek laten zien wat jij in een half jaar hebt geleerd. Je kunt een basgitaar solo voorbereiden of juist samen met andere muziekleerlingen een bandje vormen om een geheel liedje samen te spelen. 

Bij ons kun je zowel privé lessen als duo lessen nemen. Dus ken jij iemand die het ook tof zou vinden om met jou samen mee te doen aan de lessen? Nodig ze uit! Jullie krijgen beide dan ook korting op de les! 

Bij InnerAll hebben al onze muziekdocenten op de muziekacademie gezeten. Wij garanderen dat jij les op professioneel niveau krijgt. Bij ons is vooral ook het plezier hebben in wat je doet ook erg belangrijk! We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en welkom voelt. 

Ben jij helemaal enthousiast geworden en denk je “Dit is echt iets voor mij!” ? Neem contact op met onze basgitaar docent en kom langs voor een GRATIS proefles!