Gitaarles in almelo

Krijg de gezelligste gitaarlessen bij InnerAll

Hou jij van muziek en wil je leren gitaarspelen? Neem gitaarles bij InnerAll! Onze gitaarlessen zijn voor jong en oud op elk niveau. Als je je gitaar vaardigheden nog verder wilt ontwikkelen, kun je ook terecht bij onze gitaarlessen. 

Gitaar is in ieder muziek genre een belangrijk instrument. Je leert nummers spelen in de muziekstijl die jij leuk vindt en waar jij je best voor wilt doen. Spelenderwijs krijg je dan het gitaar spelen onder de knie. Zo blijft jouw gitaarles leuk! Als je wilt, kun je meedoen aan de zomer-en/of wintershows. Je kunt het nummer die je hebt ingestudeerd dan presenteren voor een volle zaal!

Onze gitaarlessen kunnen zowel privé als in duo’s genomen worden. Dus heb je een goede vriend of familielid die gitaar spelen ook ziet zitten? Kom samen op gitaarles! 

Wij helpen onze muziekleerlingen ook wanneer ze zich willen voorbereiden voor een muziekopleiding. Wij nemen dan zorgvuldig door wat de leerlingen moet kunnen tijdens de intake en zorgen ervoor dat ze 200% voorbereid zijn. Muziektheorie komt hier bijvoorbeeld ook aan bod. 

Bij InnerAll hebben al onze muziekdocenten op de muziekacademie gezeten. Wij garanderen dat jij les op professioneel niveau krijgt. Bij ons is vooral ook het plezier hebben in wat je doet erg belangrijk! We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en welkom voelt. 

Klinken de gitaarlessen van InnerAll nou echt iets voor jou? Neem contact op met onze gitaardocent(en) en kom langs voor een GRATIS proefles!