InnerAll in de zomervakantie

Hoe gaat InnerAll verder in de zomervakantie?

Vroeger ging InnerAll in de zomervakanties helemaal dicht. Dit deden we de eerste paar jaren. Veel mensen vonden dit enorm jammer en door de jaren heen zijn steeds meer groepen met hun docent toch gaan trainen in de zomer

Na de ontvangen feedback van onze leerlingen, hadden we besloten om een zomerrooster in te stellen. Op deze manier waren wij de hele zomer open en konden leerlingen lessen volgen volgens een aangepast zomer-rooster. Echter zijn er mensen die natuurlijk op vakantie gaan en niet konden meedoen met de zomer lessen. Veel leerlingen vonden het erg jammer dat ze lessen moesten missen. 

Vorig jaar hebben wij voor het eerst een strippenkaart ingevoerd. Hiermee konden leerling die op vakantie waren geweest toch waar krijgen en deze lessen alsnog krijgen of de strippenkaart als tegoed bon gebruiken voor andere evenementen wedstrijden of zelfs kleding. In 2021 hebben we een nieuw systeem gevonden. Lees hieronder voor alle informatie voor de zomervakantie. 

Wij doen elk jaar ons best om onze klanten tevreden te stellen. Wij vinden het belangrijk dat zij zich gehoord voelen. Hierdoor hebben we in de zomer van 2021 beide systemen gecombineerd. 

Dit jaar zijn wij tijdens de bouwvak 2 weken gesloten. De bouwvak vakantie vindt plaats van 24 juli tot 8 augustus 2021. Dit betekent dat InnerAll op deze data GESLOTEN is. 

Buiten deze data, zal InnerAll een zomerrooster hanteren. Wederom kan er weer gebruik gemaakt worden van een strippenkaart. 

Wij hopen hiermee onze leerlingen ruimte te bieden om lessen te volgen en om op vakantie te gaan zonder dat ze het gevoel hebben dat ze lessen gemist hebben. 

Wij hebben dit nieuwe systeem ook verwerkt in onze vernieuwde algemene voorwaarden. 

Vind hieronder het zomerrooster van 2021