InnerAll stopt niet!

Niks te doen tijdens deze crisis dagen?
Wij hebben de oplossing!

InnerAll biedt haar lessen online aan in een gloednieuw pakket:
InnerOnline!

Krijg wekelijks nieuwe lessen in uw aanbod naar keuze. Je kunt kiezen uit ons muziek- en dansaanbod.

Aanbod:
Hou je van stoere en urban dansstijlen? Dan zijn onze street/hiphop lessen misschien wat voor jou.
Is klassiek en elegant meer jouw stijl? Wij bieden ook modern en ballet lessen aan! Wil je graag een instrument bespelen? 
Bij ons kun je terecht voor zang, gitaar, piano en drumlessen. Liever zelf muziek maken? Wij bieden ook producing lessen aan. 

Online lessen: 
Voor onze danslessen geven wij onze leerlingen wekelijkse (verborgen) YouTube playlist links. Elke week wordt er een nieuwe link gestuurd.
Op deze manier blijven de lessen exclusief voor onze leden. Onze docenten leggen o.a choreos uit op de nieuwste hits van vandaag.
Ook worden er regelmatig techniek lessen gegeven om de dansvaardigheden van onze leerlingen te ontwikkelen. 

Onze muzieklessen worden gegeven door middel van beeldbellen. De leerlingen maken een afspraak met de docent. Er wordt gezamenlijk een dag en tijdstip uitgekozen om de les te houden. Ook wordt er besproken via welk platform de lessen gegeven zullen worden. (Skype, Zoom etc.)

Bonus lessen: 
Wekelijks worden er bonus video’s op onze social media kanalen geplaatst om onze leerlingen en volgers extra content aan te bieden. 
Dit zijn korte video’s waarin onze docenten tips geven over bepaalde technieken. Op deze manier kun je naast de online lessen  je muziek- en dansvaardigheden een boost te geven. 

Prijzen: 
Als iemand zich aanmeldt voor het InnerOnline pakket vragen wij geen inschrijfkosten.

De danslessen kosten 24 euro per maand. Onze muzieklessen kosten 57 euro per maand. 

Aanmelden:
Via de knop onderin kun je je aanmelden voor het InnerOnline pakket. Zet bij “Opgave cursus/lesgroep” InnerOnline – (cursus die u gekozen heeft) 
Ook kunt u ons bellen om meer informatie te krijgen (0626629649/0622466170) Stuurt u liever een mail? Dat kan via info@innerall.nl

Hopelijk horen wij snel van u!

Blijf gezond, wees creatief en stop nooit!


#InnerAllStoptNiet