Pianoles in Almelo

Krijg de gezelligste pianolessen bij InnerAll

Word jij de volgende Beethoven? Dit kan bij InnerAll! Wij geven pianolessen op elk niveau voor alle leeftijden. Leer samen met onze toffe piano docent de basics van het piano spelen. Heb jij al ervaring en wil je juist je vaardigheden naar het volgende niveau brengen? Ook dan kun je bij ons lessen volgen! 

Je krijgt les in de muziekstijlen die jij leuk vindt op te leren/spelen. Onze docent leert je alle skills en technieken aan om een pianostuk van begin tot eind te spelen. Wij hebben jaarlijk de Zomer- en Wintershows. Hier kun jij aan een publiek laten zien wat je in een half jaar tijd hebt geleerd. Je kunt zelfs met andere muziekleerlingen een bandje vormen en een optreden geven. 

Onze muzieklessen kunnen zowel privé als in duo’s gevolgd worden. Ken jij iemand die ook zoveel van piano spelen houdt? Nodig ze uit voor een les! 

Wij helpen onze muziekleerlingen ook wanneer ze zich willen voorbereiden voor een muziekopleiding. Wij nemen dan zorgvuldig door wat de leerlingen moet kunnen tijdens de intake en zorgen ervoor dat ze 200% voorbereid zijn. Muziektheorie komt hier bijvoorbeeld ook aan bod. 

Bij InnerAll hebben al onze muziekdocenten op de muziekacademie gestudeerd. Wij garanderen dat jij les op professioneel niveau krijgt. Bij ons is vooral ook het plezier hebben in wat je doet erg belangrijk! We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en welkom voelt. 

Klinkt pianoles bij InnerAll Almelo nou echt iets voor jou? Neem contact op met onze piano docent en kom langs voor een GRATIS proefles!