Zangles in ALmelo

Krijg de gezelligste zanglessen bij InnerAll

Zing jij de sterren van de hemel of wil je juist leren om te zingen? Dit kan allemaal met de zanglessen van InnerAll!

In de lessen bij InnerAll werk je aan de ontwikkeling van je zang vaardigheden. Je kiest samen met je zangdocent nummers uit die bij je passen en die jij graag wilt zingen. Als je het leuk vindt, kun je mee doen aan de zomer- en of wintershows en daar de nummers zingen die je hebt ingestudeerd. Ook kun je elk jaar meedoen met bv. Almelo’s Got Talent!

Een aantal van onze leerlingen hebben auditie gedaan bij The Voice of Holland. InnerAll is tevens ook scout voor The Voice of Holland!

Naast Pop zijn onze beide zangdocenten Klassiek opgeleid. Dus zoek je een zangdocent die Klassiek zangles kan geven? Ook dan kun je bij InnerAll terecht. 

Al onze muziekdocenten hebben op de muziekacademie gestudeerd. Naast plezier hebben tijdens de les vinden wij het natuurlijk ook belangrijk dat onze leerlingen les krijgen op professioneel niveau. 

Wil je doorstromen naar een muziekopleiding? Bij InnerAll bereiden wij onze leerlingen ook voor om met vol vertrouwen en kennis de selecties in te gaan. Wij maken gezamenlijk een plan om toe te werken naar alles wat je moet kunnen en weten voor de selecties. Denk aan bepaalde technieken en muziektheorie. 

Ken je iemand die net zoveel van zingen houdt als jij? Kom samen op les! Bij ons kun je zowel privé als duo lessen volgen. 

Klinkt zangles bij InnerAll Almelo nou echt iets voor jou? Neem contact op met onze zangdocent en kom langs voor een GRATIS proefles