Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het Corona Virus

Nee, al InnerAll is in verband met het Corona virus verplicht gesloten tot onbepaalde tijd.

InnerAll volgt de maatregelen van de overheid. Het belang van de gezondheid van onze leden en onze medewerkers/vrijwilligers staat voorop. Via onze site en mediakanalen zullen wij onze leden informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.

InnerAll is druk bezig om de ondersteuning te regelen die je zou willen. Wij bieden op dit moment via Skype prive lessen muziek en zang aan. Voor onze dansgroepen maken we instructiefilms, zodat je thuis kunt oefenen en lessen kunt volgen. 

We doen er alles aan om digitaal lessen en instructiefilms te maken voor de groepslessen. We gebruiken Skype/Facetime voor prive muziek en zanglessen. Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken voor het volgen van deze lessen ondanks het feit dat InnerAll verplicht is gesloten door de overheid. Voor wijzigingen aan het lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing. 

We werken volop aan digitale lessen/instructiefilms. We kijken naar een passende compensatie voor onze leden en zullen je hier direct over informeren zodra de omvang van de crisis en de overheidmaatregelen te overzien is. 

We werken volop aan digitale lessen/instructiefilms. We onderzoeken de mogelijkheden naar een passende compensatie voor onze leden en zullen je hier direct over informeren zodra de omvang van de crisis en de overheidsmaatregelen te overzien is.

Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen. We werken volop aan digitale lessen/instructiefilms. We onderzoeken de mogelijkheden naar de passende compensatie voor onze leden en zullen je hier direct over informeren zodra de omvang van de crisis en de overheidsmaatregelen te overzien is. 

Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is vreselijk en voor iedereen een overmacht situatie. De gezondheid staat ook bij ons voorop en vraagt offers en geduld. Deze situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. De normaal geldende opzegtermijnen en voorwaarden zijn van toepassing/ We bieden op alternatieve wijze onze lessen aan en we zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden en zullen je hier direct over informeren zodra de omvang van de crisis en de overheidsmaatregelen te voorzien is. 

Ja, we zijn ons bewust van het grote ongemak voor onze leden die de verplichte sluiting met zich meebrengt en daarom zijn we voor nu hard aan het werk gegaan om op alternatieve wijze de lessen zo goed als mogelijk aan te bieden. We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden en zullen je hier direct over informeren zodra de omvang van de crisis en de overheidsmaatregelen te overzien is.