Danslessen in Almelo

innerall website mobile

Wil jij leren hoe je moet dansen of juist je dans vaardigheden ontwikkelen? Neem danslessen bij InnerAll!
Wij geven danslessen in diverse stijlen. 

Hou je van rap muziek en stoere dans? Dan pas je perfect in onze Hiphop dansgroepen. Wij hebben een groep voor elke leeftijd (van 4 tot 25+) Heb je al wat danservaring en wil je meedoen met danswedstrijden? Dan kun je auditie doen voor onze Hiphop wedstrijdcrews. Ook hier hebben wij een groep voor elke leeftijd!

Is sierlijk en klassiek meer jouw stijl? Kom langs bij onze Modern/Ballet lessen. Onze dansdocenten combineren Ballet en Modern in 1 les. Op deze manier krijg je een breed aanbod aan diverse technieken in de klassieke dansstijl.

Wil je met een partner dansen? Dan kun je aanschuiven bij onze Ballroom/Latin 
lessen! Hier leer je hoe je samen met je partner op Latin en Ballroom muziek kunt dansen. Super gezellig! 

Voor de allerkleinste dansers hebben wij Peuterdans! Vanaf 2 jaar kunnen de peuters meedoen met deze danslessen. Hier leren ze hoe ze op vroege leeftijd een ritme gevoel kunnen krijgen. Dit is natuurlijk ook super goed voor hun motoriek vaardigheden. Door op zo’n jonge leeftijd samen te spelen, leren de peuters hoe ze sociaal met andere kinderen kunnen omgaan. Wil je voor je bruiloft een partner dans leren? Wij geven ook Weddingdance lessen! Hier zijn de mogelijkheden oneindig en alle stijlen zijn hier te combineren. 

Wil je liever dansen om fit te blijven? Dan is onze Dance-fit les de perfecte optie! Met een groepje leer je een aantal dansjes aan die je door de les heen door blijft dansen. Perfect om fit te blijven en gezellig te dansen! 

Ons aanbod is super divers en we zijn altijd bezig om nieuwe cursussen aan te bieden. Bij ons staan de dansleerlingen centraal. Wij bieden lessen die gegeven worden door professionals. Naast het leren is het natuurlijk ook belangrijk dat men zich hier thuis voelt. Plezier en passie worden gecombineerd bij InnerAll. 

Wil je langskomen voor een gratis proefles? Meld je aan via de website!