Kinderfeestje in Almelo

Er is er een jarig, hoera!

Creatieve Kinderfeestjes in Almelo bij InnerAll: Waar Fantasie tot Leven Komt!

Op zoek naar een uniek en creatief kinderfeestje in Almelo? Bij InnerAll hebben we de perfecte mix van plezier, muziek en creativiteit om van jullie feestje een waar spektakel te maken!

Muziek, Dans en Onvergetelijke Herinneringen:
Bij InnerAll draait alles om het vieren van creativiteit. Of het nu gaat om een muziekclipje maken, een danceparty organiseren of samen knutselen, wij bieden een scala aan spannende activiteiten die de verbeelding van de kinderen prikkelen en hun talenten laten schitteren. Laat hun innerlijke artiesten stralen!

Dance party!

Tijdens onze dans kinderfeestjes maken we een eigen choreo voor jou op jouw favoriete muziek. Nadat we met z’n allen de choreo hebben geleerd, moet er natuurlijk een toffe video komen waarin jullie laten zien wat jullie hebben geleerd.  Wij uploaden de video op YouTube en jullie krijgen de video natuurlijk ook opgestuurd. 

Sing stars

Wil je liever een muziekclipje opnemen tijdens jouw kinderfeestje? Ook dit kan! We kunnen het liedje doornemen en een lipdub maken met al je vrienden! Kies jouw favo nummer met je vrienden en neem je beste playback skills mee, want we maken er een feestje van ! 

Do it yourself

Wil jij liever met je vrienden samen knutselen? Zelfs dit is mogelijk! Je kunt samen met ons bedenken wat je wilt knutselen, bv tasjes maken voor je telefoon. Of het beschilderen van T- shirts. Laat het ons van te voren weten wat jullie willen doen, dan zorgen wij ervoor dat het klaarstaan! 

Professionele Begeleiding:
Onze ervaren en enthousiaste begeleiders staan klaar om jullie kinderen te begeleiden in hun creatieve avontuur. Met hun expertise en passie voor kunst en muziek zorgen ze ervoor dat elk kind zich op zijn gemak voelt en vol zelfvertrouwen kan experimenteren en ontdekken.

Veiligheid en Vermaak:
Bij InnerAll staat veiligheid voorop. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen met het oog op de behoeften van kinderen en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen jullie ontspannen en genieten van het feest, wetende dat ze in goede handen zijn.

Feest op Maat:
Geen twee kinderen zijn hetzelfde, en daarom geloven we bij InnerAll in maatwerk. Samen met jullie als ouders bespreken we graag jullie wensen en behoeften, zodat we een feestje kunnen creëren dat perfect past bij jullie kind en zijn of haar vriendjes. Of het nu gaat om een specifiek thema, een bepaalde activiteit of een combinatie van verschillende creatieve elementen, wij zorgen ervoor dat het feestje helemaal aan jullie verwachtingen voldoet.

Praktische info

Onze kinderfeestjes houden we met minimaal 10 personen en duren 2,5 uur.

De kosten zijn €16,- per persoon inclusief ranja en een lekker tussendoortje.
Wil je lekker een patatje erbij? Dan worden de kosten €18,50 per persoon.

Laat de creativiteit van jullie kinderen tot leven komen bij InnerAll in Almelo. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de magie van een creatief kinderfeestje waar muziek, dans en knutselen samenkomen in één spectaculaire ervaring!

Neem een kijkje wat mogelijk is tijdens een kinderfeestje