Kinderfeestje in Almelo

Er is er een jarig, hoera!

Wil jij een uniek en leuk kinderfeestje organiseren in Almelo? Dat kan bij InnerAll! Je kunt een dans- of muziekfeestje organiseren. Wil je liever een theaterfeestje geven? Ook dit is mogelijk! Hou je meer van knutselen? Zelf dat kunnen we voor je regelen! (min. 8 personen)

We maken er samen een onvergetelijk feestje van!

Dance party!

Tijdens onze dans kinderfeestjes maken we een eigen choreo voor jou op jouw favoriete muziek. Nadat we met z’n allen de choreo hebben geleerd, moet er natuurlijk een toffe video komen waarin jullie laten zien wat jullie hebben geleerd.  Wij uploaden de video op YouTube en jullie krijgen de video natuurlijk ook opgestuurd. 

Sing stars

Wil je liever een muziekclipje opnemen tijdens jouw kinderfeestje? Ook dit kan! We kunnen het liedje doornemen en een lipdub maken met al je vrienden! Kies jouw favo nummer met je vrienden en neem je beste playback skills mee, want we maken er een feestje van ! 

Do it yourself

Wil jij liever met je vrienden samen knutselen? Zelfs dit is mogelijk! Je kunt samen met ons bedenken wat je wilt knutselen, bv tasjes maken voor je telefoon. Of het beschilderen van T- shirts. Laat het ons van te voren weten wat jullie willen doen, dan zorgen wij ervoor dat het klaarstaan! 

Praktische info

Onze kinderfeestjes duren 2,5 uur.

De kosten zijn €15,- per persoon inclusief ranja en een lekker tussendoortje.
Wil je lekker een patatje erbij? Dan worden de kosten €17,50 per persoon.

Ben jij al helemaal enthousiast om je kinderfeestje bij InnerAll te geven? Stuur ons een mailtje voor meer info en jullie ideeën!

Neem een kijkje wat mogelijk is tijdens een kinderfeestje