Dit zijn wij!

Welkom bij InnerAll!

Welkom in Almelo, bij de beste dansschool van Nederland! Met honderden leden mogen we onszelf de grootste familie van het Oosten noemen. Het is hier altijd gezellig en er worden vriendschappen voor het leven gesloten. Voor ons is iedereen even bijzonder en we helpen je met liefde en passie om jezelf te ontwikkelen op alle vlakken, zowel creatief als persoonlijke ontwikkeling.

Via onderstaande afbeeldingen en video’s zie je een deel van onze prestaties en projecten en bij welke instanties we zijn aangesloten.

Bij InnerAll maken we allemaal deel uit van dezelfde familie; wie je bent, waar je vandaan komt en wat je doet maakt daarbij niks uit! Iedereen is mooi, uniek en creatief op zijn eigen manier. We streven naar een omgeving waar iedereen zich welkom voelt. Onze mensen zijn gespecialiseerd in verschillende disciplines en doelgroepen. Alle docenten geven hun lessen professioneel en met veel passie. Hierbij spelen individuele aandacht en het leuk hebben met elkaar een hoofdrol! kom je gezellig meedoen?

Wij werken samen met:

Wij werken samen met: