Zaal verhuur en events Almelo

Organiseer je feest of evenement bij InnerALl!

Naast het geven van creatieve lessen zoals dans, muziek en theater verhuren wij ook onze zaal. Van verjaardagen tot Henna feestjes, het kan hier allemaal! Wij helpen je om je evenement zo perfect mogelijk te maken. 

Toplocatie in Almelo

InnerAll is met haar 300m2 zaal/dansvloer, gezellige bar, feestelijke verlichting en geluidsinstallatie bij uitstek geschikt voor vele doeleinden. Zo kun je simpelweg de zaal huren voor een feestje of een Salsa workshop organiseren met een hapje en een drankje. Volledig foor ons verzorgd! Voor kleinere groepen kunnen we de zaal opsplitsen. 

Zaalverhuur met oneindige mogelijkheden

Bij InnerAll kunnen we je een unieke ervaring bieden door het organiseren van (creatieve) workshops in onze zaal. Denk aan personeelsuitjes, kinderfeestjes, verlovingsfeesten etc. Het is mogelijk om een volledige avond in stijl te boeken, bijvoorbeeld met een themafeest. 

Zoek je als bedrijf een ruimte om te vergaderen of om presentaties te geven? Onze zaal is prima geschikt voor deze doeleinden. 

Onze zaal

  • Ruim 300m2 met de mogelijkheid om de zaal te splitsen.
  • Sfeervolle zitgedeelte met bar
  • Keuken + apparatuur
  • Geluidsinstallatie + microfoons
  • Sfeer- en feestverlichting in de hele zaal

Prijsindicatie

Bij ons je feest geven kan al vanaf €19,95 per persoon! Dat is op basis van 4 uur, inclusief vrij drinken (fris, bier en wijn)  en nootjes bij de borrel. Er is verder veel mogelijk om uw feest mee aan te kleden. Bespreek met ons de wensen en mogelijkheden en ontvang een passende offerte! 

InnerAll is ook te vinden op www.zaalverhuur-info.nl.

Neem een kijkje in onze zaal

zaalverhuur in Almelo