Zaal verhuur en events Almelo

Organiseer je feest of evenement bij InnerALl!

Welkom bij InnerAll: dé ideale locatie voor jouw feest in Almelo!

Bij InnerAll hebben we een prachtige zaal beschikbaar die perfect is voor elk feest of evenement dat je in gedachten hebt. Met ruim 300m2 aan ruimte en de mogelijkheid om de zaal te splitsen, bieden we een flexibele en sfeervolle omgeving die aan al jouw wensen voldoet.

Stap binnen en ontdek ons sfeervolle zitgedeelte met bar, waar je gasten kunnen genieten van een gezellige ambiance en een heerlijk drankje. Daarnaast beschikken we over een volledig uitgeruste keuken met alle benodigde apparatuur, zodat je jouw feest kunt voorzien van de lekkerste gerechten.

Om ervoor te zorgen dat je feest een onvergetelijke ervaring wordt, bieden we ook een professionele geluidsinstallatie en microfoons aan. Of je nu live muziek wilt hebben of een toespraak wilt houden, onze geluidsvoorzieningen zorgen voor de perfecte audiokwaliteit.

En laten we vooral onze sfeer- en feestverlichting niet vergeten! We hebben de hele zaal voorzien van prachtige verlichting, die de juiste sfeer en ambiance creëert voor jouw feest. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest of verjaardag, InnerAll zorgt voor de juiste sfeer en setting.

We beschikken ook over een kleinere zaal, deze is geschikt voor feesten van ongeveer 40 personen.

Bij InnerAll bieden we betaalbare prijzen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over je budget. Voor slechts €23,95 per persoon kun je bij ons jouw feest geven! Deze prijs is gebaseerd op een 4-uur durend arrangement, inclusief vrij drinken (fris, bier en wijn) en nootjes bij de borrel. Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden om jouw feest naar wens aan te kleden.

Kies voor InnerAll als de locatie voor jouw feest in Almelo en geniet van een ruime, sfeervolle zaal met alle benodigde voorzieningen. Bezoek onze website of neem direct contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Bij InnerAll streven we ernaar om van jouw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wij kijken ernaar uit om jou en je gasten te verwelkomen in onze prachtige zaal en er samen een onvergetelijke ervaring van te maken!

Onze grote zaal

  • Ruim 300m2 met de mogelijkheid om de zaal te splitsen.
  • Sfeervolle zitgedeelte met bar
  • Keuken + apparatuur
  • Geluidsinstallatie + microfoons
  • Sfeer- en feestverlichting in de hele zaal

Prijsindicatie

Bij ons je feest geven kan al vanaf €23,95 per persoon! Dat is op basis van 4 uur, inclusief vrij drinken (fris, bier en wijn)  en nootjes bij de borrel. Er is verder veel mogelijk om uw feest mee aan te kleden. Bespreek met ons de wensen en mogelijkheden en ontvang een passende offerte! 

InnerAll is ook te vinden op www.zaalverhuur-info.nl.

Neem een kijkje in onze zaal

zaalverhuur in Almelo