Wedstrijd danscrews Almelo

Doe audities voor de wedstrijdcrews!

Bij InnerAll krijg je de kans om auditie te doen voor de wedstrijdcrews. Deze crews doen landelijk en regionaal mee aan allerlei toffe wedstrijden. InnerAll heeft vijf 5 wedstrijdcrews voor Hip hop en 1 voor ballroom wedstrijden.

Ben jij al ervaren in het volgen van Hiphop of Ballroom lessen en wil je graag wedstrijden dansen? Doe dan auditie van één van onze Hiphop of Ballroom wedstrijd teams! 

Hip Hop Crews

Om in een Hiphop wedstrijdgroep te komen, moet je eerst auditie doen. De groepen trainen twee keer per week. Er is discipline en doorzettingsvermogen nodig om aan deze groepen mee te kunnen doen. Daarom ondertekenen de wedstrijd dansers een contract om zo goede afspraken met elkaar te maken en de beste resultaten te halen. De groepen doen maandelijks mee aan diverse landelijke en regionale wedstrijden, waar ze heel goed presteren. InnerAll organiseert zelf drie keer per jaar een regionale wedstrijd, de RSHWO. Aan deze wedstrijd doen verschillende teams van dansscholen uit de regio mee.

Interesse om auditie te doen voor onze Hiphop crews? Download deze flyer met meer info over wat je kunt verwachten in een wedstrijdcrew. Hou onze website en socials in de gaten voor de eerstvolgende auditie! 

Ballroom

InnerAll staat al jaren bekend om haar Ballroom wedstrijdgroep.
Op woensdag en zondag traint deze groep op hoog niveau, onder leiding van Isao Wolvenkamp of Shirley Benton.
Deze dansleraren zijn zelf meervoudig Nederlands kampioen en Blackpool finalisten. In deze groep zijn twee paren die Nederlands kampioen zijn geworden. Michel en Monique werden Nederlands kampioen bij de NVAD. Gerrit en Roelie werden twee keer Nederlands kampioen bij de NVAD, één keer in de A klasse bij de NADB en twee keer vice kampioen in de Masterclass bij de WDC. Maar ook andere paren presteren bijzonder goed
bij de landelijke wedstrijden.

Ieder jaar organiseert InnerAll een landelijke Ballroom en latin wedstrijd,
de “Stoplichtcup.” Paren uit het hele land nemen deel aan deze wedstrijd die bekend staat als de gezelligste van Nederland.

Weddingdance

InnerAll heeft als eerste in Nederland het kampioenschap Weddingdance georganiseerd. Hieraan deden niet alleen paren mee die bij InnerAll hun openingsdans hebben geleerd maar ook dansparen uit Zeeland, Brabant, Drenthe en Friesland.