Onze prestaties

Dansdemonstratie in Grand Hotel Wien, Wenen!

Ons danspaar Thomas ter Wijlen en Djoeke ter Horst werden uitgenodigd om een dansdemonstratie te geven in het Grans Hotel Wien in Wenen waar het Ball der Wiener Landwirtschaft plaats vond. De demonstratie stond in het thema van Princess Sissi. 

Project Rembrandt

InnerAll heeft meegedaan aan aflevering 6 van Project Rembrandt. Onze dansers werden gevraagd om voor de schilders te dansen. De schilders moesten erin slagen om beweging te schilderen.  

Beste van NL!

InnerAll is in 2018 uitgeroepen door het RTL 4 programma “De beste van Nederland” tot de beste dansschool van Nederland. Met veruit de meeste stemmen mag InnerAll deze titel dragen.  

Andre Rieu!

InnerAll dansers hebben in 2016 in de shows van André Rieu op het Vrijthog opgetreden. Ze zijn nu met honderden dansparen uit heel Nederland een vast onderdeel bij ieder voorjaarsconcert van Andreé Rieu. In 2019 heeft InnerAll tevens weer mee mogen doen met de André Rieu shows. 

Videoclip Voice Kids winnares!

In 2016 heeft Esmee Scheurs het TV programma “The Voice Kids” gewonnen. Zij heeft samen met Caitlin Volkerink (zangleerling bij InnerAll) een single en videoclip opgenomen. Mede mogelijk gemaakt door het muziek producing bedrijf Red Dot Productions dat zich huisvest bij InnerAll en videograaf Belal Abhar. 

SuperKids & winnaars Kunstbende!

In het programma Superkids zijn dansers van InnerAll gekomen tot de halve finale. Ook hebben zij de finale behaald bij het open podium in het Rabotheater te Hengelo. Ook hebben zij Kunstbende Overijssel gewonnen. 

Dansers, muzikanten en acteurs van InnerAll worden regelmatig gevraagd door TV shows en productie maatschappijen om mee te werken.