Onze prestaties

NK Weddingdance

InnerAll host jaarlijks het NK voor weddingdance paren. Hier kunnen koppels nogmaals in hun trouwkledij hun unieke openingsdans presenteren aan een jury. 

Almelose lerares Anouk doet mee aan I Can See Your Voice

Onze zangdocent Anouk heeft meegedaan aan het TV programma I Can See Your Voice. Heb jij haar al op TV gespot? 

Snollebollekes live in concert!

4 dansparen van InnerAll gingen zijn terug te zien in Snollebollekes live in concert! Samen met 10 andere Ballroom dansparen maakten onze dansers deel uit van deze te gekke show! 

Snollebollekes in het Gelredome

Dansen voor 30.0000 mensen, wie durft dat? 4 dansparen van InnerAll gingen de uitdaging aan. Zaterdagavond waren er 30.000 mensen in het Gelredome voor een groot feest met de Snollebollekes. Met 10 anderen paren uit heel Nederland, dansten Monique en Michel, Danny en Anneke, Folmer en Dominique en Erik en Marieke een Weense wals op een parodie op André Rieu. Het was een geweldige ervaring, het dak ging er af!

Dansdemonstratie in Grand Hotel Wien, Wenen!

Ons danspaar Thomas ter Wijlen en Djoeke ter Horst werden uitgenodigd om een dansdemonstratie te geven in het Grans Hotel Wien in Wenen waar het Ball der Wiener Landwirtschaft plaats vond. De demonstratie stond in het thema van Princess Sissi. 

Project Rembrandt

InnerAll heeft meegedaan aan aflevering 6 van Project Rembrandt. Onze dansers werden gevraagd om voor de schilders te dansen. De schilders moesten erin slagen om beweging te schilderen.  

Beste van NL!

InnerAll is in 2018 uitgeroepen door het RTL 4 programma “De beste van Nederland” tot de beste dansschool van Nederland. Met veruit de meeste stemmen mag InnerAll deze titel dragen.  

Andre Rieu!

InnerAll dansers hebben in 2016 in de shows van André Rieu op het Vrijthog opgetreden. Ze zijn nu met honderden dansparen uit heel Nederland een vast onderdeel bij ieder voorjaarsconcert van Andreé Rieu. In 2019 heeft InnerAll tevens weer mee mogen doen met de André Rieu shows. 

Videoclip Voice Kids winnares!

In 2016 heeft Esmee Scheurs het TV programma “The Voice Kids” gewonnen. Zij heeft samen met Caitlin Volkerink (zangleerling bij InnerAll) een single en videoclip opgenomen. Mede mogelijk gemaakt door het muziek producing bedrijf Red Dot Productions dat zich huisvest bij InnerAll en videograaf Belal Abhar. 

SuperKids & winnaars Kunstbende!

In het programma Superkids zijn dansers van InnerAll gekomen tot de halve finale. Ook hebben zij de finale behaald bij het open podium in het Rabotheater te Hengelo. Ook hebben zij Kunstbende Overijssel gewonnen. 

Dansers, muzikanten en acteurs van InnerAll worden regelmatig gevraagd door TV shows en productie maatschappijen om mee te werken.