Prestaties

Project Rembrandt

InnerAll heeft meegedaan aan aflevering 6 van Project Rembrandt. Onze dansers werden gevraagd voor te dansen voor de schilders. Zij moesten erin slagen om beweging te schilderen. 

Beste van NL!

InnerAll is in 2018 uitgeroepen door het RTL 4 programma de Beste van Nederland tot de beste van Nederland. Met veruit de meeste stemmen mag InnerAll deze titel voeren.

Andre Rieu!

InnerAll dansers hebben in 2016 in de shows van André Rieu op het Vrijthof opgetreden. Er zijn nu met honderden dansparen uit heel Nederland een vast onderdeel bij ieder voorjaarsconcert van André Rieu. In 2019 heeft InnerAll tevens weer mee mogen doen met de André Rieu shows. 

Videoclip Voice Kids winnares!

In 2016 heeft Esmee Schreurs TV programma ‘The voice kids’ gewonnen. Zij heeft samen met een Caitlin Volkerink (zang leerling bij InnerAll) een single en videoclip opgenomen. Mede mogelijk gemaakt door het muziek producing bedrijf Red Dot Productions dat zich huisvest bij InnerAll en videograaf Belal Abhar.

SuperKids & winnaars Kunstbende!

Na het behalen van de finale bij het open podium in het Rabotheater te Hengelo. In het programma Superkids zijn dansers van InnerAll gekomen tot de halve finale. Ook hebben zij Kunstbende Overijssel gewonnen.

Dansers, muzikanten en acteurs van InnerAll worden regelmatig gevraagd door TV 
shows en productie maatschappijen om mee te werken.

© All rights Reserved. InnerAll 2019

Close Menu