Modern danslessen in almelo

Modern danslessen voor elk niveau en leeftijd

Hou jij van klassiek en Modern dans? Dan zijn onze Modern /Ballet danslessen in Almelo perfect voor jou!

Ballet valt onder de klassieke dansstroming. Hier zijn technieken, houding en lenigheid erg belangrijk. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen beginnen om Modern /Ballet lessen te volgen bij InnerAll. Naast choreografie, leren de kinderen ook om aan de balk te dansen. Zo leren ze de essentie van Ballet op een zeer jonge leeftijd.

Ook hebben wij een groep vanaf 12 jaar. In deze lessen komen er ook techniek lessen en trucjes bij kijken. Wanneer je bij ons op jonge leeftijd begint, stroom je automatisch door naar de volgende groep wanneer je oud genoeg bent.

Naast Ballet wordt er tijdens deze les ook Modern aangeleerd. Modern is een aftakking van Ballet die in de 20e eeuw is ontstaan. In deze stijl zie je elementen van Ballet terug. Bij Modern staat de emotie die de muziek uitstraalt centraal. De dans moet de boodschap van de muziek overbrengen. 

Tijdens onze modern/ballet lessen krijg je best of both worlds! Door de Ballet technieken te combineren met Modern krijgen onze leerlingen de mogelijkheid om zich geheel te ontwikkelen in de klassieke dansstroom.

Onze docenten zijn afgestudeerden/leerlingen/docenten op dansacademies. Wij willen onze leerlingen een omgeving bieden waar ze op professioneel niveau les kunnen krijgen. Plezier staat bij InnerAll op nummer 1. Wij willen een plek creëren voor onze leerlingen om zich thuis te voelen en zichzelf te zijn. In onze moderne dans in Almelo blogpost kun je meer informatie over de lessen en docent vinden. 

Ben je enthousiast geworden? Kom dan langs voor een gratis proefles! Je kunt je hier aanmelden voor een proefles. Wil je eerst even inlezen wat onze visie is en hoe wij te werk gaan? Je kunt alles hierover in onze blogpost en “wie zijn wij” pagina lezen.

modern dansers bij InnerAll Almelo
modern dansles bij InnerAll Almelo

Neem een kijkje in onze lessen!

Play Video about Moderne dansles bij InnerAll Almelo
Play Video about Modern dans voor kinderen