Ballet lessen in almelo

Dans de sterren van de hemel in onze ballet lessen!

Hou jij van klassiek en Moderne dans? Dan zijn onze Modern/Ballet danslessen perfect voor jou!

Ballet valt onder de klassieke dansstroming. Hier zijn technieken, houding en lenigheid erg belangrijk. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen beginnen om Modern/Ballet lessen te volgen bij InnerAll. Naast choreografie, leren de kinderen ook om aan de balk te dansen. Zo leren ze de essentie van Ballet op een zeer jonge leeftijd.

Naast Ballet wordt er tijdens deze les ook Moderne dans aangeleerd. Moderne dans is en aftakking van Ballet die in de 20e eeuw is ontstaan. In deze stijl zie je elementen van Ballet terug. Bij Modern staat de emotie die de muziek uitstraalt centraal. De dans moet de boodschap van de muziek overbrengen. Tijdens onze lessen krijg je best of both worlds! Door de Ballet technieken te combineren met Moderne dans krijgen onze leerlingen de mogelijkheid om zich geheel te ontwikkelen in de klassieke dansstroom.

Onze docenten zijn afgestudeerden/leerlingen/docenten op dansacademies. Wij willen onze leerlingen een omgeving bieden waar ze op professioneel niveau les kunnen krijgen. Plezier staat bij InnerAll op nummer 1. Wij willen een plek creëren voor onze leerlingen om zich thuis te voelen en zichzelf te zijn.

Neem een kijkje in onze lessen!

Play Video about Moderne dansles bij InnerAll Almelo
Play Video about Modern dans voor kinderen