Externe workshops

Huur ons in voor creatieve workshops.

Ontdek de magie van Dans en Theater met InnerAll in Almelo!

Bij InnerAll draait alles om creativiteit en expressie, en dat is niet alleen voor onze eigen evenementen. Wij bieden ook spannende dans- en theaterworkshops aan externe partijen in Almelo en omgeving. Of je nu een school, een bedrijf, een vereniging of een ander type organisatie bent, wij brengen de magie van dans en theater naar jullie toe!

Dansworkshops die je Hart Sneller Doen Kloppen:
Onze gepassioneerde dansdocenten nemen je mee op een reis vol beweging en ritme. Of je nu een beginner bent of al wat danservaring hebt, onze workshops zijn ontworpen om plezier te hebben, je vaardigheden te ontwikkelen en je creativiteit te stimuleren. Van energieke hiphop tot elegante balletbewegingen, we bieden een breed scala aan dansstijlen om aan te passen aan jullie wensen.

Theaterworkshops vol Verbeelding en Expressie:
Stap in de wereld van het theater en ontdek je innerlijke acteur of actrice. Onze getalenteerde theaterdocenten begeleiden je bij het verkennen van verschillende aspecten van het acteren, zoals stemgebruik, improvisatie en personage ontwikkeling. Van komische sketches tot emotionele monologen, onze workshops bieden een uitlaatklep voor creativiteit en zelfexpressie.

Op maat gemaakt voor Jouw Organisatie:
Bij InnerAll begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom stemmen we onze dans- en theaterworkshops af op jullie specifieke behoeften en doelen. Of je nu op zoek bent naar een eenmalige workshop als teambuilding activiteit of een reeks lessen om vaardigheden op te bouwen, wij zorgen voor een programma dat perfect aansluit bij jullie wensen.

Professionele Begeleiding en Inspiratie:
Onze ervaren docenten zijn niet alleen gepassioneerd over dans en theater, maar ook experts in hun vakgebied. Ze bieden professionele begeleiding en inspiratie, waardoor deelnemers zich op hun gemak voelen en zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo.

Breng Dans en Theater naar jouw Organisatie:
Of je nu op zoek bent naar een dynamische dansworkshop of een boeiende theaterervaring, InnerAll staat klaar om jouw organisatie te inspireren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij de magie van dans en theater naar jullie toe kunnen brengen. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef een onvergetelijke ervaring met InnerAll!m

Een greep uit onze portfolio:

Dansworkshops Het Erasmus

Jaarlijks geven wij dans workshops voor de sportstroom van Het Erasmus.

Dansworkshop BSO Het Atelier

In de herfstvakantie (2021) hebben wij gezellig met BSO Het Atelier een dansworkshop verzorgd voor de kinderen. 

Dansende kinderen

Locking workshop

Voor de Summer Dance Event van Studio15 heeft onze Hiphop docent Andy een locking workshop gegeven aan de deelnemers. Ze mochten dit vervolgens op podium aan het publiek laten zien! 

groep leerlingen die dansles krijgen

Hiphop workshop

Tijdens een evenement voor Sportbedrijf Almelo mochten wij de dansworkshops verzorgen.