Onze tarieven

Dans tarieven

Street-Hiphop/Modern-Ballet/Ballroom/Breakdance/Latin/Peuterdans/Dancefit/Argentijnse Tango. De onderstaande tarieven worden per maand, per persoon gerekend. Reguliere dansgroepen krijgen 1 uur per week dansles. Wedstrijdgroep hebben in een week 2,5 uur les. 

Soort lesPrijs
Groepscursus dans (1 uur per week)
€29,50
Wedstrijd crew Street/HipHop & Modern (2,5 uur per week)
€43,00
Wedstrijdgroep Ballroom, groepslessen + vrije training
€52,-
Ballroom Beginners & Gevorderd
€37,-
Parentscrew (1,5 uur)
€43,-
Mega crew
€20,-
Open training eenmaal
€4,-
Open training 10 rittenkaart
€35,-

*Zie ook onze algemene voorwaarden. Vragen of opmerkingen? Stuur een mailtje naar info@innerall.nl
** Een eerste proefles is altijd gratis. Mocht je na 1 proefles nog niet zeker weten of je de cursus leuk vindt, kun je in overleg max. nog 2 extra proeflessen aanvragen. Een extra proefles kost €8,50 per extra proefles.
*** Voor de wedstrijdcrews kun je meedoen met een proefweek. Deze proefweek is geheel gratis en vrijblijvend. Een extra proefweek kost €12,50 per extra week. 

Wijze van betaling

Wij werken met een online beheer systeem. Aanmelden voor een proefles of een cursus gaat via de site. Elke maand wordt er via automatisch incasso het lesgeld afgeschreven van je rekeningnummer. De afschrijving wordt rond de 28e van elke maand afgeschreven. 

Duur lidmaatschap

Je schrijft je in voor minimaal 3 maanden (kalenderkwartaal). Alleen voor de cursus Peuterdans is dit 1 maand. Later in een groep instromen is altijd mogelijk. Het tarief wordt dan naar rato berekend. Eerder instromen is niet mogelijk. Uitzonderingen (overmacht) worden overeengekomen met de dansdocent en schriftelijk bevestigd. Opzegging minimaal 1 maand voor afloop van het kalenderkwartaal. Het lidmaatschap voor een wedstrijdcrew is voor een heel jaar (dansseizoen). Mocht er sprake zijn van overmacht tijdens het les volgen van een wedstrijdgroep cursus, geldt er een opzegtermijn van 3 maanden.  

 

Kortingen*

*Kortingen kunnen niet gestapeld worden

Soorten combinaties Korting
Bij 2 groepscursussen
50% korting op de goedkoopste cursus
Gezinskorting 10% korting op de goedkoopste cursus voor elke tweede gezinslid.