hiphop danslessen in almelo

Hiphop danslessen in Almelo bij InnerAll

Hou jij van Rap, R&B en Pop en wil je leren dansen? Doe mee met onze Hiphop danslessen in Almelo!  

Hiphop is een dansstijl waar veel danstechnieken van pas komen. Denk aan Popping, Locking, New Jack Swing & House. Deze stijlen en meer vormen samen de kern van Hiphop dans. Dans is maar een gedeelte van de Hiphop cultuur. Bij InnerAll geven wij les in al deze diverse Hiphop stijlen. 

Hiphop staat bekend om de stoere dance moves. Bij onze lessen leren de leerlingen eerste de basics. Old school tot New school, alles komt van pas. Ook dans technieken die tijdens de choreo’s uitgevoerd worden, worden aangeleerd. Dit zorgt er niet alleen voor dat de leerlingen danstechnieken beheersen, maar ook om hun algemene dans vaardigheden te ontwikkelen. 

Wij geven Hiphop danslessen voor elke leeftijd. Ben je al een ervaren danser? Dan kun je meedoen met onze wedstrijdcrews. Deze crews trainen vaker in de week en doen regelmatig mee aan danswedstrijden. Download hier de flyer met meer info over wedstrijdcrews. 

Onze dansdocenten komen uit het professionele werkveld. Sommigen komen van de dansopleiding en een aantal zijn intern opgeleid tot dansdocent. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen les krijgen op hoog niveau. Hiernaast is het hebben van plezier bij InnerAll ook erg belangrijk. We willen dat onze leerlingen gemotiveerd zijn, maar ook weten dat het erg belangrijk is lol te hebben samen. Iedereen hier wordt met respect behandeld en iedereen is hier welkom. Wij nemen dit concept erg serieus, we zijn samen een familie en gaan ook zo met elkaar om. 

Klinken onze Hiphop danslessen nou iets voor jou? Meld je aan voor een gratis proefles en doe gezellig mee! Wil je eerst inlezen over onze visie en wat wij belangrijk vinden bij onze dansschool? Lees dan onze blogpost over hoe tof het is om bij ons les te krijgen! 

streetdance danslessen in almelo
hiphop danslessen in Almelo

Neem een kijkje in onze lessen!

Play Video
Play Video