Laat je gasten versteld staan met een unieke openings dans tijdens jullie bruiloft!

Betoverend en Uniek: Jullie Perfecte Wedding/Openingsdans in Almelo bij InnerAll

Jullie huwelijksfeest verdient een magische start, en niets is beter dan een adembenemende wedding/openingsdans om de avond te openen. Bij InnerAll in Almelo zetten we ons in om van jullie dans een onvergetelijk spektakel te maken!

Laat ons jullie wensen kennen:
Bij InnerAll willen we jullie dromen werkelijkheid maken. We starten met een persoonlijk gesprek om jullie verwachtingen en ideeën te bespreken.

Alle stijlen zijn mogelijk:
Of jullie nu van klassiek en elegant houden, de voorkeur geven aan een pittige latin vibe, of liever de modernste dansmoves willen laten zien, bij InnerAll kunnen we alles aan. Van street/hiphop tot disco, wij brengen de gewenste sfeer tot leven. En als jullie een extra vleugje magie willen toevoegen, kunnen we zelfs theater of live muziek integreren. Bij InnerAll is geen enkel idee te gek!

Jullie dans, jullie keuze:
Bij InnerAll laten we jullie de regie nemen over jullie perfecte wedding/openingsdans. Kies uit een scala aan mogelijkheden en creëer een dans die jullie verhaal vertelt. Of jullie nu een extravagant optreden willen met diverse elementen of juist de schoonheid van eenvoud verkiezen, wij zorgen ervoor dat jullie dans uniek en betoverend is.

Samen dansen, samen stralen:
Willen jullie de wedding/openingsdans delen met familie en vrienden? Dat kan! Bij InnerAll bieden we de mogelijkheid om jullie dans samen met dierbaren in te studeren. Zo wordt het niet alleen een prachtige dans, maar ook een gedenkwaardige ervaring voor iedereen.

Film je progressie, geniet thuis:
Indien gewenst kunnen we tijdens de lessen jullie danssessies filmen, zodat jullie thuis de choreografie kunnen terugkijken en herbeleven. Op die manier kunnen jullie je dans steeds verder perfectioneren en vol vertrouwen schitteren op jullie grote dag.

Jullie dansmix op maat:
Bij InnerAll nemen we de muziek net zo serieus als de dans. In onze studio mixen we jullie gekozen nummers tot een perfecte dansmix die de juiste emoties en energie overbrengt. Zo wordt jullie wedding/openingsdans een meeslepende en betoverende ervaring.

Ontdek ons standaardpakket:

  • Persoonlijk intakegesprek om jullie wensen en mogelijkheden te bespreken
  • 5 privélessen van 60 minuten om jullie dans tot in de puntjes te oefenen
  • Professionele mix van jullie muziek Totaalbedrag: €335,00

Extra privélessen per uur: €60,00
Extra deelnemers: €8,50 per persoon

bij InnerAll begrijpen we dat jullie openingsdans een uniek moment is dat jullie voor altijd zullen koesteren. Daarom zorgen we ervoor dat elke stap, elke beweging en elke seconde van jullie dans perfect is afgestemd op jullie persoonlijkheid en stijl. Onze professionele dansinstructeurs begeleiden jullie met passie, geduld en expertise, zodat jullie vol vertrouwen en met stralende gezichten op de dansvloer staan.

Maak van jullie huwelijksfeest een onvergetelijke ervaring met een adembenemende wedding/openingsdans bij InnerAll in Almelo. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe wij jullie kunnen helpen om jullie dansdromen waar te maken.

Laat jullie liefde stralen op de dansvloer. InnerAll staat voor jullie klaar!

 

 

Hieronder het resultaat van onze weddingdance leerlingen!