Creatief Zomerkamp 2022

Kom naar het gezelligste kamp van Twente!

Van samen met je vrienden bij het kampvuur, zitten tot speurtochten door het bos en super leuke workshops. Eindelijk is het weer zo ver! Ons Creatief Zomerkamp komt eraan! Lees hier ALLES over wat je te wachten staat, de toffe locatie en de leuke activiteiten die we gaan doen. 

Van 24 tot 26 augustus gaan wij de boel op stelten zetten bij Kampeerboerderij De Roezeberg. Dit is onze toffe locatie waar we het gehele kamp verblijven. We hebben eigen slaapruimtes waar we met z’n allen gezellig gaan slapen en een reuze keuken waar het eten gemaakt wordt. Er is natuurlijk mogelijkheid om te douchen. Bij de slaapruimtes hebben we een hal waar in de avond gechiled kan worden en waar we in de spellen spelen. 

Genoeg over de binnen ruimtes. Wat valt er nou allemaal te doen tijdens het Creatief Zomerkamp van InnerAll? Ons kamp staat geheel in het teken van creativiteit en  gezelligheid.  Bij aankomst wordt er natuurlijk eerst een voorstel rondje gedaan. Je hoeft niet verplicht een InnerAll lid te zijn om mee te komen met dit kamp, dus het is wel leuk als iedereen elkaar leert kennen. Vervolgens worden de kinderen verdeeld in groepjes met een bijbehorende begeleider die tijdens het hele kamp met de groep samen is. Gezamenlijk verzinnen ze een naam voor de groep en een yell. 

 

 

We willen natuurlijk ook iets leerzaams meegeven aan de kids die naar ons kamp komen. Er zullen diverse (creatieve) workshops door professionals in het echt werkveld gegeven worden. Denk in het thema van dans, muziek, kunst of theater.  Zo hebben we bij vorige kampen een Producing workshop gehad en een Hoelahoep dans workshop. 

 

Naast iets leerzaams is het aller belangrijkste dat de kids natuurlijk PLEZIER hebben tijdens dit kamp en vooral veel nieuwe vrienden maken. Door het warme weer regelen wij altijd een wildwaterbaan om lekker af te koelen. We doen diverse spellen zowel binnen als buiten. Het bos is de perfecte plek om te griezelen voor een spooktocht. Tijdens al deze spellen verzamelen de groepjes allerlei punten. De groep met de meeste punten wint de InnerAll kamp 2022 beker!!

 

Kamp is geen kamp zonder een kampvuur. Met heerlijke marshmallows en kampvuur liedjes is dit wel een van de gezelligste momenten van ons kamp. Elk jaar schrijven wij een kamp liedje die we het hele kamp door zingen. Eten en drinken is natuurlijk ook erg belangrijk. Gelukkig hebben wij daar ook aan gedacht! Elke dag wordt er ontbijt geregeld. Iedereen smeert zijn/haar eigen broodjes en maakt hun lunch klaar. In de avond wordt er avondeten geregeld door de begeleiders. 

Als laatst geven de kids 2 leuke shows. 1 Daarvan is een Bonte Avond met de rest van de kids. Hier mogen ze zelf verzinnen wat ze willen laten zien. Op de laatste dag van ons Creatief Zomerkamp hebben we nog een show voor de ouders. Hier laten de kids zien wat ze geleerd hebben tijdens de workshops.

 

Heb jij al helemaal zin gekregen in dit kamp? Hieronder wat praktische informatie:

Data: 24, 25 en 26 augustus 2022
Adres: Vasserweg 29 | 7638PK Ootmarsum
Leeftijd: 4 tot 99 jaar

Prijs:
– 3 dagen 2 nachten reguliere prijs NA 17 juni €95,-

– 1 dag €35

De lijst van wat de kinderen allemaal mee moeten nemen, wordt na aanmelding gestuurd. Hieronder kun je je aanmelden voor ons Zomerkamp. Zien we jullie daar?

 

Neem een kijkje naar onze aftermovie van 1 van onze kampen

ALL
INCL.

3 dagen 2 nachten

1 DAG TICKET

1 dag

*Wij raden het aan om je aan te melden via de laptop of computer.