Creatief Zomerkamp 2023

Kom naar het gezelligste kamp van Twente!

Van het genieten met je vrienden rond het kampvuur tot het verkennen van het bos tijdens speurtochten en deelname aan spannende workshops. Het is eindelijk weer zover! Ons Creatief Zomerkamp staat voor de deur! Hier kun je alle informatie vinden over wat je te wachten staat, inclusief de geweldige locatie en de plezierige activiteiten die op het programma staan.

Van 27 tot 29 juli gaan wij de boel op stelten zetten bij Erve Hartgerink in Markelo! Dit is een gloednieuwe locatie waar wij voor het eerst ons zomerkamp zullen houden. We beschikken over eigen slaapruimtes waar we gezellig met z’n allen kunnen slapen, en een ruime keuken waar het eten wordt bereid. Uiteraard zijn er ook douchefaciliteiten beschikbaar. In de slaapruimtes is er een gemeenschappelijke hal waar we ‘s avonds kunnen ontspannen en spelletjes kunnen spelen.

Laten we het nu hebben over de activiteiten tijdens het Creatief Zomerkamp van InnerAll. Ons kamp draait volledig om creativiteit en gezelligheid. Bij aankomst beginnen we met een kennismakingsronde, waarbij iedereen zich kan voorstellen. Het is niet verplicht om al een InnerAll-lid te zijn om deel te nemen aan dit kamp, dus het is leuk als iedereen elkaar leert kennen. Vervolgens worden de kinderen in groepjes verdeeld, elk met een begeleider die gedurende het hele kamp bij de groep blijft. Samen bedenken ze een naam en een yell voor hun groep. Na deze mini intro kan het creatieve zomerkamp écht beginnen! 

 

Natuurlijk streven we ernaar om de kinderen die naar ons kamp komen ook iets leerzaams mee te geven. We hebben verschillende (creatieve) workshops gepland, verzorgd door professionals uit diverse vakgebieden. Deze workshops zijn gericht op dans, muziek, kunst en theater. In voorgaande kampen hebben we bijvoorbeeld een workshop Body Percussion en een workshop Hoelahoep dans gehad.

 

Natuurlijk staat plezier voorop tijdens dit kamp, naast het bieden van leerzame ervaringen. Het is van groot belang dat de kinderen een geweldige tijd hebben en nieuwe vrienden maken. Om te genieten van het warme weer, zorgen wij altijd voor een wildwaterbaan waar ze heerlijk kunnen afkoelen. We organiseren diverse spellen, zowel binnen als buiten. Het bos is de ideale plek voor een spannende spooktocht. Tijdens al deze activiteiten verdienen de groepjes punten. De groep met de hoogste score wint de InnerAll Kamp 2023-beker!

 

Een kamp is niet compleet zonder een knapperend kampvuur. Het is een van de meest gezellige momenten van ons kamp, waar we genieten van heerlijke marshmallows en samen kampvuurliedjes zingen. Elk jaar schrijven we een speciaal kamplied dat het hele kamp lang wordt gezongen. Uiteraard is eten en drinken ook van groot belang, en daar hebben we goed voor gezorgd! Elke dag zorgen we voor ontbijt, waarbij iedereen zijn eigen broodjes smeert en lunch klaarmaakt. ‘s Avonds wordt het avondeten verzorgd door onze begeleiders.

Als klap op de vuurpijl zullen de kinderen twee geweldige shows geven. Een daarvan is de Bonte Avond, waar ze samen met de andere kinderen hun eigen acts mogen bedenken en uitvoeren. Op de laatste dag van ons Creatief Zomerkamp hebben we een speciale show voor de ouders. Hier laten de kinderen zien wat ze hebben geleerd tijdens de workshops.

 

Heb jij al helemaal zin gekregen in dit kamp? Hieronder wat praktische informatie:

Data: 27, 28 en 29 juli 2023
Adres: Rijssenseweg 20, 7475SN Markelo
Leeftijd: 4 tot 99 jaar

Prijs:
– 3 dagen 2 nachten reguliere prijs €105,-

– 1 dag €40,-

De lijst van wat de kinderen allemaal mee moeten nemen, wordt na aanmelding gestuurd. Hieronder kun je je aanmelden voor ons Zomerkamp. Zien we jullie daar?

 

Neem een kijkje naar onze aftermovie van 1 van onze kampen

ALL
INCL.

3 dagen 2 nachten

1 DAG TICKET

1 dag

*Wij raden het aan om je aan te melden via de laptop of computer.