Handig om te weten!

Vind hier alle informatie die je nodig hebt!

Op deze pagina kun je informatie vinden dat erg handig is om te weten zoals onze openingstijden en parkeergelegenheden. Staat je vraag er niet tussen? Neem een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina. Staat ook daar je vraag niet tussen? Dan kun je contact met ons nemen via onze contact pagina. 

Onze openingstijden

Maandag: 15:00 – 23:00
Dinsdag: 15:00 – 22:00
Woensdag: 16:00 – 22:00
Donderdag: 16:00 – 23:00
Vrijdag: 17:00 – 00:00
Zaterdag: Gesloten i.v.m. zaalverhuur
Zondag: 19:00 – 22:00

Onze Locatie + parkeergelegenheid

Bij InnerAll kun je geheel gratis parkeren zonder een parkeerkaart. Er zijn veel parkeerplekken aan de straat, zowel aan onze kant van het pand als tegenover. 

Gratis proefles en aanmelden voor een cursus

Bij InnerAll Almelo geloven we in het belang van het vinden van de juiste activiteit en cursus die bij jou past. Daarom nodigen we je uit om een gratis proefles bij te wonen en de unieke sfeer van onze lessen te ervaren.

Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelden via onze website. Als je na de proefles besluit om deel te nemen aan een van onze cursussen, kun je je ook eenvoudig via onze website aanmelden. Ons gehele aanmeldsysteem is digitaal en verloopt via ons portaal. Dit betekent dat je alle benodigde informatie en formulieren online kunt invullen en indienen, op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.

Bovendien verlopen alle betalingen via ons veilige digitale systeem. We maken gebruik van automatische incasso, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het handmatig overmaken van betalingen. Nadat je je hebt aangemeld voor een cursus, zullen de betalingen op de aangegeven data automatisch worden afgeschreven.

We streven ernaar om het aanmeldproces zo eenvoudig en handig mogelijk te maken, zodat je meer tijd hebt om te genieten van onze lessen en activiteiten.

Danskleding

Qua kleren is het vooral handig om losse en fijne kleding mee te nemen waarin je makkelijk kunt bewegen. Denk voor Hiphop aan sweatpants en t-shirt. Voor Modern raden we aan om ook fijne kleren en ballet schoentjes mee te nemen. Voor iedereen geldt dat er binnen schoenen mee genomen moeten worden. We hebben een speciale vloer waardoor het niet prettig is om met buiten schoenen op te dansen. 

Meekijken bij de les

We vinden het geweldig dat ouders en vrienden interesse tonen in de activiteiten en lessen bij InnerAll. Daarom zijn jullie van harte welkom om de lessen van dichtbij mee te maken en te genieten van het enthousiasme van onze deelnemers.

Om ervoor te zorgen dat onze dansschool toegankelijk en ondersteunend blijft, hebben we een kleine regel opgesteld voor toeschouwers. Bij het meekijken naar de lessen vragen we vriendelijk aan ouders en vrienden om een verplichte consumptie af te nemen bij onze bar. Op deze manier kunnen we de kosten voor het openstellen van onze faciliteiten dekken en een aangename sfeer behouden voor zowel deelnemers als bezoekers.

Dank je wel voor je begrip en medewerking bij het ondersteunen van InnerAll. We hopen dat je geniet van je bezoek en dat je kunt zien hoeveel plezier en vooruitgang onze deelnemers boeken.

Contactgegevens

Email: info@innerall.nl
Telefoonnummer algemeen: 06 220 828 41
Telefoonnummer zaalverhuur: 06 558 428 72
Locatie: Bornerbroeksestraat 146-150, 7601BJ Almelo

Algemene voorwaarden

Lees hier onze algemene voorwaarden. 

Cursussen en tarieven

Klik hier om een overzicht te vinden van ons aanbod. Als je meer informatie wilt over de tarieven van onze lessen, kun je deze hier vinden. 

Fondsen

Wij werken samen met veel fondsen, omdat wij er erg in geloven dat iedereen een kans moet hebben om een hobby of passie te volgen. Hier kun je het gehele overzicht terugvinden van elk fonds waar wij mee samen werken.