Maak kans op leuke prijzen tijdens onze bingo avond

Hollandse avond met bingo op 1 mei 19:30 - 21:20

Op 1 mei is het weer zo ver! De tweede live stream van InnerAll vindt plaats op 1 mei van 19:30 tot 21:30 op ons Twitch kanaal.  Dit keer geheel in het thema van Holland. Hier kan Bingo natuurlijk niet ontbreken.  Naast Bingo komen er ook 3 Nederlandse artiesten optreden voor jullie! 

Een van de artiesten is Melvin Hoekstra   Hij staat bekend om zijn pakkende liedjes die je maar niet uit je hoofd krijgt! Beluister hier zijn allernieuwste liedje! 

Onze tweede artiest die komt optreden is Jorn Beld Hij werkt als docent bij POPsCOOL Twente en is deel van wel 3 verschillende muziekgroepen. Naast zanger is hij ook bassist en toetsenist. Een man vol talent dus!  Bekijk de promo video van zijn cover band Kroepin hier beneden! 

Als laatste zal Edwin Wagensveld een optreden geven op deze leuke avond. Edwin is een badass met een stem van goud. Wij hebben heel veel in de optredens en wij hopen jullie ook! 

Naast deze leuke artiesten hebben wij natuurlijk ook de Bingo! Op een Hollandse avond mag dit spel niet ontbreken. Wil jij kans maken op te gekke prijzen? Bestel je bingo kaarten via bingo@innerall.nl Vermeld je naam/telefoonnummer en het aantal setjes kaarten die je wilt. Hieronder kun je meer informatie vinden over het bestellen van de kaarten en hoe wij het spel zullen spelen. 

Er zullen 3 rondes Bingo plaatsvinden. We beginnen met 1 rij (horizontaal of verticaal), daarna gaan we verder met de 2e en 3e rij. Als deze ook behaald zijn, gaan we voor de volle kaart. Dit gaan we 3 rondes doen tijdens de bingo avond. Hieronder vind je de prijzen van de Bingo kaarten en een sneak peek van de prijen die je kunt winnen! 

Wil jij nou ook zo graag een van deze toffe prijzen winnen? Bestel je kaarten nu door een mail te sturen naar bingo@innerall.nl Vermeld hier je naam/telefoonnummer en het aantal set kaarten die je wilt kopen. Zodra wij jouw mailtje hebben ontvangen, sturen wij een tikkie link waarmee je de kaarten kunt betalen. Na het ontvangen van de betaling mailen wij de bingo kaarten naar je toe en maak jij kans om een van deze leuke prijzen en meer te winnen!

See you soon!