Wij bestaan 10 jaar!

InnerAll bestaat 10 jaar!

Beste InnerAll-familie en vrienden,

Het is tijd om de dansvloer te betreden, de instrumenten te laten klinken en ons enthousiasme de vrije loop te laten, want Dans- en Muziekschool InnerAll bestaat 10 jaar! 

Het voelt als gisteren dat we onze eerste pasjes zetten en de eerste noten speelden, en nu zijn we hier, een decennium vol prachtige herinneringen, groei en passie. En dat hebben we allemaal te danken aan jullie, onze geweldige leden, zowel oud als nieuw!

Op vrijdag 10 juni om 18:30 uur nodigen we jullie allemaal uit voor een geweldige reünie bij InnerAll. We willen deze mijlpaal vieren met de mensen die InnerAll tot leven hebben gebracht en ons hebben geholpen om te groeien tot wat we nu zijn: een bloeiende gemeenschap van dansers, muzikanten en acteurs.

Bereid je voor op een avond vol plezier, muziek en nostalgie terwijl we herinneringen ophalen aan de prachtige momenten die we samen hebben gedeeld. Of je nu een voormalig lid bent dat lang geleden de dansvloer veroverde of een nieuwkomer die net begint aan zijn InnerAll-avontuur, deze reünie is voor iedereen bedoeld!

We hebben een speciaal programma samengesteld om jullie te vermaken en te laten genieten van de unieke InnerAll-ervaring. Van dansoptredens tot muzikale shows. Er zal genoeg zijn om je op het puntje van je stoel te houden. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om zelf de dansvloer te betreden en je moves te laten zien!

Laat je betoveren door de betoverende ritmes van de muziek en laat je lichaam meeslepen door de dans. InnerAll staat bekend om zijn levendige en energieke sfeer, en we kunnen niet wachten om deze sfeer opnieuw te ervaren tijdens onze reünie. Het is een gelegenheid om oude vriendschappen nieuw leven in te blazen, nieuwe connecties te maken en te genieten van de gemeenschap die InnerAll zo bijzonder maakt.

Er zullen heerlijke hapjes en drankjes beschikbaar zijn, zodat je kunt genieten van een culinaire verwennerij tussen het dansen en het bijpraten door. We willen dat je je helemaal thuis voelt tijdens deze reünie en dat je je energie kunt tanken terwijl je herinneringen ophaalt.

Dus, noteer het in je agenda en verzamel al je InnerAll-vrienden en -vriendinnen. Nodig iedereen uit die ooit deel uitmaakte van deze geweldige gemeenschap en laten we samen het dak eraf blazen!

Datum: Vrijdag 10 juni
Tijd: 18:30 uur
Locatie: Dans- en Muziekschool InnerAll, Almelo 
Bornerbroeksestraat 150, 7601BJ Almelo

We hebben enkele van onze meest getalenteerde alumni en huidige studenten uitgenodigd om het podium te betreden en hun kunst met jullie te delen. Laat je inspireren door hun passie en talent en laat je eigen creativiteit de vrije loop!

Maar dat is nog niet alles. Als onderdeel van onze viering hebben we ook een speciale tentoonstelling samengesteld met foto’s en video’s die teruggaan naar de allereerste dagen van InnerAll. Je zult versteld staan van de groei en transformatie die we hebben doorgemaakt, en herinneringen ophalen aan de hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar.

We willen graag van deze reünie een kans maken om te luisteren naar jullie verhalen en ervaringen. Heb je een bijzonder moment dat je wilt delen? Of wil je gewoon herinneringen ophalen met oude vrienden? We hebben een gastenboek waar je al je leuke momenten kunt vast leggen! 

En laten we de cadeautjes niet vergeten! Als dank voor jullie steun en toewijding hebben we enkele leuke verrassingen in petto.

Dus trek je dansschoenen aan, stem je instrumenten en kom naar de reünie van Dans- en Muziekschool InnerAll op 10 juni om 18:30 uur. Het wordt een avond vol plezier, vreugde en verbinding, waarbij we de liefde voor dans en muziek vieren die ons allemaal verbindt.

Schrijf deze datum met dikke letters in je agenda en zorg ervoor dat je erbij bent. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en samen herinneringen te creëren die nog eens 10 jaar meegaan!

Met enthousiaste groeten,

Het InnerAll-team