modern dansles in Almelo

Kom langs voor een gratis modern dans proefles

Emotie en expressie. Dit zijn 2 van de meest belangrijke aspecten tijdens het uitoefenen van moderne dans. Muziek heeft een duidelijke boodschap. In de moderne dansstijl wordt de boodschap van de muziek verteld door middel van een dans. Bij InnerAll leren wij je de basis van modern, modern technieken en choreografie. Lees alles over modern dansles bij InnerAll in deze blog post! 

De moderne dansstijl is begonnen in de 20e eeuw toen mensen een eigen draai begonnen te geven aan het klassiek ballet. Wat modern en ballet erg onderscheid is het tonen van de emoties in de dans. Ballet is erg strak. Modern maakt gebruik van de emoties in de muziek om juist explosievere bewegingen te gebruiken. Toch zijn er veel technieken en regels die overeenkomen binnen deze 2 dansstijlen. Daarom krijg je bij InnerAll niet alleen modern dansles, maar is het een mix van klassiek ballet én modern. 

Onze leerlingen krijgen les van juf Carmen (9 tot 16+ jaar) . Zij heeft de dansacademie afgerond en geeft nu les bij verschillende dansscholen waaronder InnerAll. Wat de modern lessen van juf Carmen zo leuk maken is de diversiteit in de lessen. Er wordt veel aandacht gegeven aan de danstechnieken die later worden toegepast in de choreografie die je tijdens de lessen leert. 

Hieronder kun je 2 video’s zien van een choreografie die juf Carmen aan onze leerlingen heeft geleerd. 

Onze leerlingen tussen de 4 en 8 jaar krijgen les van onze modern docent Noa! Noa doet momenteel de vooropleiding voor de dansacademie! Zij leert onze jongste leden  modern en ballet dansen. Voor de jongste kinderen vinden we het belangrijk dat ze vooral veel plezier hebben in dansen. Wij combineren spelen, dansen en danstechnieken om de leerlingen de leukste danslessen in Almelo te bieden. 

Wil je als ouder zien hoe leuk de kids dansen? Bij InnerAll mogen ouders meekijken! Hoe leuk is het om zelf als ouder de groei van je kind te zien. Het is natuurlijk ook super gezellig 😉

Wij vinden het bij InnerAll belangrijk dat naast het leren, onze leerlingen ook plezier hebben. We zijn hier 1 grote familie en gaan ook respectvol met elkaar om. Respect speelt een grote rol in de kern van InnerAll. Mensen horen zich thuis te voelen. Dansen is confronterend genoeg. Wij willen onze leerlingen de mogelijkheid bieden om zichzelf te zijn. 

Ben je helemaal enthousiast geworden en wil je langskomen voor een proefles? Dat kan! Onze proeflessen zijn helemaal gratis. Wij hebben voor elke leeftijd een passende modern les in Almelo! 

Op de dinsdag worden onze modern lessen gegeven. 

Van 15:30 tot 16:30 is de 4 tot 8 jaar modern groep die gegeven wordt door onze docent Noa. 

Van 17:30 tot 18:30 wordt de 12 tot 16 jaar groep gegeven door Carmen

Je kunt je via de website aanmelden voor een GRATIS proefles! Neem al je vrienden, neven en nichten mee om gezellig samen te dansen! 

Ben jij of jouw kind tussen de 9 tot 12 of 16+ jaar? Stuur ons een mailtje! Voor deze groepen hebben wij namelijk een wachtrij. 

Interesse in andere lessen bij InnerAll? Check ons rooster en aanbod voor de rest van onze lessen. 

Voor vragen en meer info kun je ons altijd een mailtje sturen naar info@innerall.nl wij staan altijd klaar om met je mee te denken. 

Join the family! 

Ken je iemand die dit artikel leuk zou vinden? Deel de link!