Aanmelden? Vanaf nu kan het via de site!

Wij zijn overgestapt naar een nieuw online administratie en aanmeld systeem!

Als je al een tijdje lid bent van InnerAll kun je het je vast nog herinneren dat je je moest inschrijven met een papieren formulier. Dit is voor nieuwe leden verleden tijd! Geen gedoe meer over pennen waarvan de inkt op is of de angst dat handschriften niet gelezen kunnen worden.

Wij zijn nu overgestapt naar een digitale software waar je je via de site binnen 5 minuten kunt aanmelden! Wij zijn super enthousiast, lees hieronder voor hoe dit allemaal precies in z’n werk gaat. 

Het nieuwe systeem waar wij mee werken heet Vreugd. Niet is alleen het aanmelden digitaal maar ook onze ledenlijsten en presenties. We kunnen zelfs via dit systeem iedereen die bij de InnerFamily hoort allemaal tegelijkertijd een mailtje sturen! Hoe tof is dat! Dit bespaart ons veel tijd en papier. Ook is het makkelijker voor onze leden. Jullie kunnen je eigen gegevens aanpassen, voor een proefles aanmelden en een persoonlijk rooster ontvangen met alleen de lessen die jij volgt! 

Aanmelden kan via onze homepage; www.innerall.nl In de menu balk zie je het knopje “Aanmelden” Door hierop te drukken kom je in het aanmeld scherm. Hier kun je je aanmelden als lid, aanmelden voor een proefles, een muziek proefles inplannen en het lesrooster inzien. 

Wanneer je je aanmeld voor een proefles en je bent super enthousiast geworden, MOET je je aanmelden als lid. Dit gaat helaas niet automatisch. Wanneer je voor een proefles aanmeld, moet je een wachtwoord bedenken. Je kunt vervolgens inloggen met je email en wachtwoord om je aan te melden voor een cursus. 

Wanneer jij je aanmeld als lid, moet je een eigen wachtwoord invoeren. Met je email en wachtwoord kun je inloggen via de knop rechtsonder. Zo kun je je eigen gegevens aanpassen en je persoonlijke lesrooster inzien. 

Maar ik was al lid voordat jullie digitaal gingen, wat nu? 
Onze oude leden staat al geregistreerd in onze leden database. Het email adres bestaat dus al. Het enige wat je moet doen om in je gegevens te komen, is klikken op het inlog knopje rechts onderin. Vul je email in en klik op de knop “maak een nieuw wachtwoord aan” om een wachtwoord te krijgen. Deze kun je vervolgens na het inloggen zelf weer aanpassen. 

Wij vinden het ontzettend leuk maar ook erg spannend dat we naar een nieuw systeem zijn overgestapt. Mocht je vragen hebben over ons nieuwe systeem, stuur ons gerust een mail naar info@innerall.nl of stuur een appje naar 0624661996