Theaterles in Almelo

InnerAll Almelo opent haar theater gordijnen weer met gloednieuwe theaterlessen!

Na een lange tijd stilte begint InnerAll Almelo weer met het geven van theaterlessen! Wij kunnen niet wachten om te beginnen en wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn! Met onze nieuwe docent Jason de Pagter blazen wij weer leven in theater bij InnerAll! 

Lees verder voor alle info over onze theaterlessen

Open les dag theater InnerAll Almelo

Voordat de lessen officieel van start gaan, wordt er een open les dag gehouden. Deze dag is geheel gratis en iedereen is welkom! De open les dag wordt gehouden op maandag 23 augustus. De dag wordt verdeeld in 2 uren; KIDS & ADULTS

De KIDS groep krijgt les om 18:00 tot 19:00

De ADULTS groep zal les krijgen om 19:00 tot 20:00

Een gezellig maar vooral een leerzaam uurtje waar we kennis maken met de kunst van theater! 

Meet onze nieuwe theater docent!

De theaterlessen worden gegeven door onze nieuw theaterdocent Jason de Pagter! Jason studeert op de Podiumacademie op het ROC van Twente. Hij specialiseert zich in diverse theater technieken waaronder improvisatie, emotie, mono- & dialoog schrijven en spelen. Hiernaast kun je een filmpje bekijken waar hij meer vertelt over zichzelf en waar de lessen over zullen gaan. 

Theater les in Almelo

Meld je aan voor onze theaterlessen!

Ben je al enthousiast geworden? Aanmelden voor de open les dag is super easy! Stuur een mail naar info@innerall.nl met je naam en leeftijd. See you there!