Welkom bij InnerAll!

Muziek en dans verbindt mensen.

Welkom bij InnerAll! Wij zijn een dans- en muziekschool in het kleine maar gezellige stadje Almelo. Met honderden leden mogen wij onszelf de grootste dans- en muziekschool van het Oosten noemen. In 2018 zijn wij verkozen tot beste dansschool van NederlandBij ons kun je terecht voor al je creatieve hobbies. Wij geven les in meer dan 10 soorten dansstijlen en geven meer dan 6 soorten muzieklessen. Wij hebben lessen en cursussen voor elke leeftijd.

Bij ons staat het familieverband centraal, iedereen is hier altijd welkom. Wij willen onze leerlingen meegeven dat ze zichzelf mogen zijn en dit trots aan de wereld kunnen laten zien. Wij moedigen iedereen aan om zichzelf en hun talenten te laten stralen. Er worden vriendschappen voor het leven gemaakt hier en dit is exact waar InnerAll voor staat; elkaar accepteren en vrienden maken terwijl je lekker bezig bent met je dans en muzieklessen.

Straal op het podium!

Muziek en dans beoefenen kan soms eng en confronterend zijn, vooral het beoefenen hiervan voor een publiek. Wij leren onze studenten dat het podium hun moment is om de wereld te laten zien wie de boss is! Wij moedigen onze studenten aan om hun zelfverzekerdheid te ontwikkelen. Dit helpt niet alleen op het podium maar ook in hun privé leven

Het maakt bij InnerAll niet uit of je net begint met dans- en muziekles of al veel ervaring hebt. Geen zorgen! Wij hebben lessen zowel voor elk niveau als voor elke leeftijd en stijl. Er is altijd een plekje voor jou bij InnerAll.

Familie gevoel vindt je bij InnerAll!

Wanneer je bij InnerAll voor het eerst langskomt, zul je meteen verwelkomt worden met de informele en gezellige sfeer die bij InnerAll hangt. We noemen elkaar niet voor niks de InnerFamily. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt, niet alleen op de dansvloer of in het muzieklokaal maar ook buiten de lessen om. We zorgen voor elkaar als 1 grote familie. Je zult je hier altijd thuis voelen. Er geldt bij InnerAll 1 belangrijke regel en dat is dat er geen pestgedrag getolereerd wordt. Wij gaan netjes en beleefd met elkaar om. Er wordt hier niet gehaat of gediscrimineerd. Iedereen is even belangrijk en iedereen wordt gewaardeerd

Onze docenten zijn gespecialiseerd om ook les te geven aan studenten die ADD/ADHD of Autisme hebben. Wij vinden het uiterst belangrijk dat deze mensen de aandacht en geduld krijgen die ze nodig hebben om hun creativiteit te uiten. Wij willen ook dat deze leerlingen zich comfortabel en veilig voelen

Wij geloven dat iedereen recht heeft om lessen te nemen in dans, muziek en theater. Echter niet iedereen heeft altijd de kans om dit te doen. Hierdoor werken wij samen met organisaties (JeugdFonds, Almelo doet mee, Verjaardag in de maak & Leergeld) in Almelo en omgeving die mensen de kans geven om alsnog een sport of creatieve hobby uit te kunnen voeren. Wij vinden dat iedereen deze kans moet hebben. Op onze website kun je meer informatie vinden over deze organisaties

Naast muziek en danslessen bieden wij ook korte cursussen en workshops aan. Van dans en muziek workshops tot persoonlijke ontwikkeling cursussen, wij hebben het allemaal. Deze cursussen worden in groepjes gedaan en helpen met het ontwikkelen van je vaardigheden. Houd onze website en social media in de gaten voor nieuwe workshops en cursussen.

Ook kun je bij InnerAll terecht voor zaalverhuur. Wij toveren onze dansruimte om in een 300m2 grote zaal inclusief DJ tafel en bar. Onze zaal is geschikt voor (thema) feestjes, bruiloften, vergaderingen en veel meer! Stuur ons een mailtje voor de mogelijkheden.

Wil je een uniek kinderfeestje organiseren voor je (klein)kinderen, broertje/zusje of neef en nicht? Dan ben je bij InnerAll op het juiste adres! Wij regelen een kinderfeestje waar alle kinderen jaloers op zullen worden! Je kunt bij ons een unieke videoclip laten maken of een theater voorstelling voorbereiden. Je kunt zelfs samen een liedje instuderen en opnemen in onze muziekstudio. Alles is mogelijk en niks is te gek bij InnerAll!

Laat al je gasten tijdens jullie bruiloft versteld staan met een unieke openingsdans! Geef iedereen een show die ze nooit zullen vergeten. Bij InnerAll is het mogelijk om allerlei dansstijlen te combineren tot een choreografie. Van Ballroom, of Modern tot Hip Hop of Latin. Het is zelfs mogelijk om een kleine theatershow voor te bereiden of een live show in te studeren. Maak van jouw trouwdag een dag om nooit te vergeten met ons wedding dance aanbod bij InnerAll!  

Iedereen is altijd welkom om langs te komen voor een kopje koffie om te kijken wat wij allemaal te bieden hebben. Wil je meedoen met onze lessen? Dan mag je altijd langskomen voor een gratis proefles! Al onze danslessen vindt je op ons rooster.  
Maak hier een afspraak voor onze muzieklessen. 

Wij hopen je snel te zien bij InnerAll!

Join the family