Creatief Zomerkamp 2024

Kom naar het gezelligste kamp van Twente!

Wij kunnen niet wachten, nog een aantal weken en dan is het eindelijk weer zover!

ZOMERKAMP 🙂

Nieuwe vrienden maken, creatieve activiteiten,  dansworkshops en nog veel meer!

Lekker 3 dagen in de natuur! Met een enge speurtocht het bos ontdekken. Heerlijk in de avond chillen met je nieuwe vrienden rond het kampvuur!

Ons Creatief Zomerkamp staat voor de deur! Hier kun je alle informatie vinden over wat je te wachten staat, inclusief de geweldige locatie en de plezierige activiteiten die op het programma staan.

Van 24 tot 26 juli gaan wij de boel op stelten zetten bij Erve Hartgerink in Markelo!

We beschikken over verschillende slaapruimtes waar stapelbedden staan, en een ruime keuken waar het eten wordt bereid. Uiteraard zijn er ook douchefaciliteiten beschikbaar. Naast de slaapruimtes is er een gemeenschappelijke woonkamer waar we ‘s avonds kunnen ontspannen en spelletjes kunnen spelen.

Laten we het nu hebben over de activiteiten tijdens het Creatief Zomerkamp van InnerAll. Ons kamp draait volledig om creativiteit en gezelligheid. Bij aankomst beginnen we met een kennismakingsronde, waarbij iedereen zich voorstelt. Ons kamp team maar ook de deelnemers. Omdat je geen InnerAll-lid hoeft te zijn om deel te nemen aan dit kamp, of niet iedereen dezelfde dansles bij ons volgt, kent lang niet iedereen elkaar. Vervolgens worden de deelnemers in groepjes verdeeld, elk met een begeleider die gedurende het hele kamp bij de groep blijft. Samen bedenken ze een naam en een yell voor hun groep. Na deze mini intro kan het creatieve zomerkamp écht beginnen! 

We vinden het belangrijk dat de deelnemers plezier hebben en een hoop leren.

Wij zijn ons er van bewust dat ons kamp een van de GOEDKOOPSTE is in Nederland. Dit komt omdat ons team PASSIE heeft voor wat we doen. En allerbelangrijkst wij gunnen ouders een paar dagen vrij 😛 en we zijn van mening dat elk kind mee zou moeten kunnen op kamp!

Er staan verschillende (creatieve) workshops gepland, verzorgd door professionals uit diverse vakgebieden. In voorgaande kampen hebben we bijvoorbeeld een workshop Body Percussion en een workshop Hoelahoep dans gehad.

Natuurlijk staat plezier voorop tijdens dit kamp, naast het bieden van leerzame ervaringen. Het is van groot belang dat de kinderen een geweldige tijd hebben en nieuwe vrienden maken. Om te genieten van het warme weer, zorgen wij voor verkoeling en een waterspel waar ze heerlijk kunnen afkoelen. We organiseren diverse spellen, zowel binnen als buiten. Het bos is de ideale plek voor een spannende spooktocht. Tijdens al deze activiteiten verdienen de groepjes punten. De groep met de hoogste score wint de InnerAll Kamp 2024-beker!

Een kamp is niet compleet zonder een knapperend kampvuur. Het is een van de meest gezellige momenten van ons kamp, waar we genieten van heerlijke marshmallows en samen kampvuurliedjes zingen. Elk jaar schrijven we een speciaal kamplied dat het hele kamp lang wordt gezongen.

Uiteraard is eten en drinken ook van groot belang, en daar hebben we goed voor gezorgd! Elke dag zorgen we voor ontbijt, waarbij iedereen zijn eigen broodjes smeert en lunch klaarmaakt. ‘s Avonds wordt het avondeten verzorgd door onze begeleiders.

Als klap op de vuurpijl zullen de kinderen twee geweldige shows geven. Een daarvan is de Bonte Avond, waar ze samen met de andere kinderen hun eigen acts mogen bedenken en uitvoeren. Op de laatste dag van ons Creatief Zomerkamp hebben we een speciale eindshow voor de ouders. Hier laten de kinderen zien wat ze hebben geleerd tijdens de workshops.

Heb jij al helemaal zin gekregen in dit kamp? Hieronder wat praktische informatie:

Data: 24, 25, en 26 juli 2024
Adres: Rijssenseweg 20, 7475SN Markelo
Leeftijd: 4 tot 99 jaar

Prijs:
– 3 dagen 2 nachten reguliere prijs €125,-

– 1 dag €50,-

De lijst van wat de kinderen allemaal mee moeten nemen, wordt na aanmelding gestuurd. Klik hier om je aan te melden voor ons Zomerkamp. Zien we jullie daar?

Neem een kijkje naar onze aftermovie van 1 van onze kampen

*Wij raden het aan om je aan te melden via de laptop of computer.