Onze Breakdance lessen gaan in september weer van start!

Laat iedereen versteld staan met je Breakdance moves!

Welkom bij onze breakdance lessen in Almelo! Ons programma is ontworpen om leerlingen van alle niveaus de grondbeginselen van breakdance te leren en hen te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen in een ondersteunende en creatieve omgeving.

Onze breakdance lessen wordt gegeven door een ervaren instructeur die passie heeft voor deze dynamische en spannende dansstijl. Is toegewijd om leerlingen te helpen hun doelen te bereiken en hen te pushen hun volledige potentieel te bereiken.

Of je nu een beginner bent of een ervaren danser, onze lessen zijn afgestemd op jouw behoeften.

Tijdens onze breakdance lessen leren onze leerlingen een verscheidenheid aan moves en technieken, waaronder toprock, footwork, freezes en power moves. Wij geloven dat een sterke basis essentieel is voor breakdance, en onze instructeur neemt de tijd om ervoor te zorgen dat elke student een goed begrip heeft van de basis voordat ze overgaan op meer geavanceerde technieken.

Onze lessen worden gehouden in een state-of-the-art studio die volledig is uitgerust met alles wat je nodig hebt om breakdance te leren en te oefenen.

Als je op zoek bent naar breakdance lessen in Almelo, zoek dan niet verder! Ons programma is ontworpen om studenten te voorzien van een leuke en uitdagende ervaring die hen zal helpen groeien als dansers en individuen. Op dit moment hebben wij een wachtlijst voor onze breakdance lessen. Neem vandaag nog contact met ons op om je in te schrijven voor onze breakdance lesssen, we willen in september starten!

Doe jij ook mee met de breakdance lessen?