Vacature marketing (stage/vrijwillig)

Marketing vrijwilliger / stagiaire vacature

Voel jij je helemaal thuis is de wereld van online/offline marketing, heb jij interesse in dans, muziek en theater en heb jij een paar uurtjes tijd vrij in de week? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een vrijwilliger op het gebied van marketing, communicatie en PR. Binnen dit vrijwilligerswerk/ deze stage kun je alle kanten op! Denk aan helpen met teksten schrijven voor de website, content bedenken voor social media en promoten van onze dans, muziek en theater school (zowel online als offline) Ook kun je helpen met onze analytics.

Je werkt samen met onze grafisch ontwerper om voor InnerAll naamsbekendheid te creëren en nieuwe leden te werven. Je bent vrij om je eigen ideeën te delen en met het team uit te voeren. Deze functie geeft jou gehele vrijheid om jouw creatieve brein te laten kraken.
Je helpt met dit vrijwilligerswerk / deze stage niet alleen een organisatie, maar ook doe je zelf goede ervaring op die van pas kan komen in toekomstig werk.

Aantal uren in de week kan overlegd worden.

Heb jij interesse in deze vrijwilligers functie/stage? Mail dan snel naar info@innerall of stuur een appje naar Merijn op 0626629649 en wie weet maak jij deel uit van ons leuke team!