Begin het nieuwe schooljaar met dans, muziek en theater!

Welkom bij de gezelligste dans, muziek en theaterschool van Almelo!

Het nieuwe seizoen is weer begonnen! We hopen dat jullie een hele fijne zomer hebben gehad. Een nieuw begin maakt natuurlijk ook ruimte voor nieuwe (creatieve) hobby’s. Gelukkig kun je bij InnerAll Almelo terecht voor diverse soorten cursussen! Er is genoeg aanbod voor iedereen dus lees snel door en beleef wat er allemaal te doen is bij ons! 

Dansles in Almelo

Bij InnerAll kun je terecht voor diverse soorten danslessen. Van stoere Hiphop tot sierlijk Modern/Ballet. Bij ons kan het allemaal! Wil je liever in duo’s dansen? Wij geven ook Ballroomlessen. 8 september begint er een nieuwe cursus Ballroom voor beginners! Kom langs voor een gratis proefles! 

We hebben dansgroepen voor alle leeftijden dus iedereen is welkom! Van Peuterdans met de allerkleinsten tot Dancefit met de oudjes. 

Ga je binnenkort trouwen en wil je een te gekke openingsdans instuderen? Onze docenten staan voor je klaar om een toffe choreo voor jou en je partner te maken!

Is dansen jouw grote passie en wil je met wedstrijden meedoen? Wij hebben Hiphop wedstrijdcrews voor alle leeftijden! We hebben vorig seizoen zelfs op het WK in Engeland gestaan! 

Voor danslessen heeft InnerAll oneindig veel keuzes, kom langs voor een gratis proefles! 

Muzieksles in Almelo

Ben jij meer van het maken van muziek? Ook dan kun je bij onze muziekschool in Almelo terecht! Wanneer er beneden volop danslessen worden gegeven, zijn wij boven druk bezig met de muzieklessen. Je kunt bij ons les krijgen in diverse instrumenten zoals (bas)gitaar, piano en drums. Gebruik je liever je eigen stem als instrument? Dan kun je terecht bij onze zanglessen! 

Heb je een vriend(in) of familielid die ook van muziek maken houdt? Dan kun je zelfs duolessen volgen! Hoe meer zielen hoe meer vreugd! 

Onze docenten komen allemaal van de muziekopleiding dus je kunt erop vertrouwen dat wij onze leerlingen op hoog niveau les zullen geven! Wil je zelf naar een muziekopleiding? Ook daar kunnen onze docenten jou daarbij helpen! Wij hebben een 100% slagingspercentage van leerlingen die via ons les hebben gehad om maar het conservatorium te gaan! 

Al enthousiast? Plan meteen een gratis proefles in! 

Theaterles in Almelo

Kruip jij liever in het lichaam van jouw favoriete karakters? Dan zijn onze theaterlessen wat voor jou! Tijdens onze theaterlessen krijg je les in diverse technieken, improv en het schrijven van scripten. Door middel van leuke oefeningen leer jij hoe je een betere acteur kunt worden! 
We hebben afgelopen maandag een gratis proefles gehad voor Musical/Theater Kids! Dus ben je onder de 18 en wil jij leren acteren? Kom dan langs voor een proefles! 


Ben je 18+ dan kun je terecht bij onze volwassen theatergroep.

Schrijf je hier in voor een gratis proefles! 

InnerAll, altijd wat te doen!

Zoals je ziet, is er bij InnerAll super veel te doen! Maar wist je dat we ook meer dan alleen maar lessen hebben hier? Zo verhuren wij ook onze zaal voor feestjes en evenementen! Ook geven wij creatieve kinderfeestjes in het thema dans, muziek, theater of kunst. Super leuk en leerzaam!

Je kunt onze professionele muziekstudio huren om te repeteren met je eigen band of om een eigen liedje op te nemen. Je kunt onze muzikanten, dansers en acteurs ook inhuren voor leuke workshops of gelegenheid! 

Bij InnerAll is er altijd wat te doen 😉 Kom eens gezellig langs voor een kopje koffie dan bespreken we samen de mogelijkheden! 

Zien we je snel?